Behandling

En behandling är normalt sett ca 1h. Jag jobbar alltid med både akupunktur och lymfmassage under en behandling, då de båda kompletterar varandra oerhört bra. Ibland blir behandlingen längre och ibland kortare.

Behöver verkligen mitt djur lymfmassage?

 

Om vi vänder på frågan, -varför inte? :)

 

Lymfmassage är en väldigt mjuk och lugn massage som ofta uppskattas hos djuren. Eftersom lymfsystemet är såpass viktigt för vårt immunförsvar så anser jag att alla djuren mår gott utav den, oavsett om de har synliga lymfproblem eller inte. Jag låter djuret få avgöra. 

Rörelse efter lymfmassage är bara bra, det hjälper lymfsystemet att göra sig av med slaggprodukter och överflödig vätska.

Att tänka på inför en behandling

 Har du tänkt att boka behandling hos mig? Kul!

 

I dagsläget sker all bokning genom kontakt med mig, snabbaste och enklaste sättet är att skicka ett sms eller ett PM på Facebook. (länk finns högst upp).

Vid sms så ringer jag upp när det passar!

Jag önskar gärna rena och torra ben på hästen. Det underlättar om jag ska sätta nålar där, men också för massagen. Ren och torr hund! Djuret får själv avgöra aktivitetsnivån för resterande tid av dagen.

Annie's Häst- & Hundakupunktur

Vad kan det hjälpa mitt djur med?

 

Akupunktur är en gammal läkekonst där man jobbar med kroppens energiflöden.

 

Det kan bl a hjälpa vid;

-Artroser

-Allergier

-Magproblem

-Hormonella obalanser

-Rädslor, trauman

-Muskulära bekymmer

-Påskynda läkning

etc.

Som djurägare försöker man ofta att vända ut&in på sig utifrån bästa förmåga och sin plånbok.

Vad mer kan jag göra? Hade jag kunnat förutse detta? Vad ger jag för foder? Tänker jag helhet eller försöker jag döva de symptom som nu uppkommit?

I webshopen hittar du produkter och hjälpmedel som jag anser kompletterar behandlingen på bästa sätt och som jag själv använder på mina djur. Det kan du känna dig trygg med, jag kommer inte att rekommendera varor som jag själv inte står bakom till 110%.